Tko smo mi

O nama Radnik

RADNIK D.O.O.  renomirana je tvrtka sa širokim spektrom djelatnosti na područjima završnih radova u građevinarstvu. Svojim djelovanjem se uspjela profilirati u prepoznatu tvrtku koja je vodeća na svojem području poslovanja te nizom uspješnih projekata to dokazuje.

Tvrtka je osnovana u rujnu 2012. kao nastavak obiteljske tradicije poslovanja obrta kako bi se prilagodila potrebama tržišta. Na način da kontinuirano prati razvoj tehnoloških rješenja, ulaže u edukaciju i usavršavanje djelatnika te dugi niz godina održava svoj status, ime i konkurentnost na tržištu, koje je kao takvo specifično i zahtjevno. Svaki projekt svoja je cjelina koja zahtjeva posebne pripreme i prilagodbu pojedinačnom klijentu i njegovim željama.

Tvrtka RADNIK D.O.O. zapošljava 30-ak ljudi, s tendencijom rasta i širenja te oni međusobno surađuju na dnevnoj bazi. Osim toga, s obzirom na specifičnost posla i dogovorene projekte, formiraju se timovi zaposlenika kako bi specifične radne zadatke odradili najbolje moguće za krajnjeg korisnika.

Naše osnovne djelatnosti

  • Soboslikarski radovi
  • Gipskartonski radovi
  • Fasaderski radovi

Naša vizija

Stručnošću pružiti kompletnu uslugu
Krajnji rezultat dovesti do izvrsnosti
Usavršiti djelatnike i koristiti samo kvalitete proizvode
Zadovoljni klijenti i korisnici usluge.

Politika kvalitete i okoliša